big brother 2018 hrvatska

U Hrvatskoj uskoro kreće novi ‘Big Brother’

Big Brother s dosada najvećom kućom u Hrvatskoj uskoro kreće s emitiranjem. Pripreme za show traju još od listopada.

Iz produkcije su se pohvalili da će kuća s 500 kvadrata biti najveća do sada i kako na projektu radi 150 ljudi.

 

 

Stanari će biti iz svih dijelova Hrvatske, a tijekom boravka u izolaciji će imati jacuzzi usred dnevne sobe. Vrt će se nalaziti na krovu kuće u kojoj će biti 50 kamera.

U novoj sezoni ‘Big Brothera’ bi se mogli pojaviti konobarica Marija Prekodravac (28) i bivši nogometaš Perica Čabraja (22).

Prekodravac je sudjelovala i u showu ‘Farma’ gdje se potukla s Anamarijom Džambazov (30). Ako pobijedi novcem od nagrade će otvoriti fetiš tamnicu i raditi kao domina.

 

 

– Dobivam mnogo ponuda da budem domino dama. Novci su veliki, a satnice male. Za, recimo, dva sata dobiješ 15.000 kuna. Imala sam ponudu bračnog para koji mi je nudio 11.000 kuna u gotovini – istaknula je Prekodravac koja barem jednom godišnje posjećuje ‘Fetiš partyje’.

Voli odijevanje u lateks i domino stil. Uvjerena kako će joj ‘Big Brother’ pomoći da se izliječi od ovisnosti od droge.

Čabraja, koji je rekao da je razmjenjivao vruće poruke s manekenkom Marinom Raguž (29) dok je bila zaručena za Sašu Muheka (30), najavio je ako uđe u Kuću da neće nedostajati seksa.

– Neće mi smetati kamere. Neću podizati ručnu – istaknuo je Perica. Tvrdi da će već prvog dana napraviti neki eksces.

– Neću se tući i pljuvati. Ali ako me netko bude pitao o Marini, sve ću ispričati – objasnio je.

 

 

U Kuću je htio ući i bivši zaručnik Marine Raguž, Saša Muhek (30) kako bi otkrio pravu istinu o njihovoj vezi. No njegova djevojka Nikolina Slamar (22) ga je odgovorila od te ideje.

– Nikolina me osvojila kad sam je upoznao. Ona je sve što sam tražio. Život je prekratak i radije ću provesti vrijeme s njom nego u Big Brother kući – zaključio je Muhek.

Izvor: 24sata

 

Povezane objave

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *