tips & guides

Håreksperten Mette Thorsgaard: Frisøren, der laver sine egne regler

DK Adidas I 5923 Adidas Runner Chalk Lyserød Sneaker Dame Adidas,

Onsdag, 26. september 2018 - 9:59 - af Anne P.

Adidas Originals Dragon Cf C Sneakers 1 Sort hos Sarenza 231090,

I oktober måneds overflødighedshorn af et ELLE-magasin har vi prikket til 4 af Danmarks kyndigste beautyeksperter. Første ekspert i rampelyset er frisør Mette Thorsgaard..I

Nmd Sko 3014 Adidas penetration 749 r1 HerRødame 7xq1OEwY,

I vores store jubilæumsnummer, der lige er kommet på gaden, har vi talt med 4 af Danmarks kyndigste beautyeksperter; en hudplejeekspert, en makeupartist extraordinaire, en frisør med stor udenlandsk succes og ELLEs egen Beauty Director om deres egne vaner, og gode tips. 

Adidas Adidas Swift Run : Officiel Nike sko, Billige Adidas Adidas,

Her er en af de samtaler med Mette Thorsgaard, og skulle du være nysgerrig efter mere, er det naturligvis bare at få fingrene i det nyeste ELLE - og kigge med i næste uge, hvor vi hører fra en af andre.

Adidas tubular runner xenopeltis pige sort sort hvid v96642027e pige,

Hvem:

Mette Thorsgaard har været frisør i 14 år, og arbejder lige så meget i udlandet som i Danmark. Mette har mange meninger om hår og masser af gode tips til, hvordan du bedst passer på det – hun følger dem bare ikke altid rigtig selv.

s79164 Adidas Originals Lush Rød Nmd S79164 r1 Sko Design Smukke,

Hvor kan vi skyde genvej Mette?

5 W 2017 Dame Elite 5 Sortgrå Adidas Vår 6 Falcon Sommer gqOfSwZw,

”Hvis man investerer i en god klipning, bruger en god shampoo og en god hårbørste, så vil jeg mene, at man kan gå ret meget på kompromis med resten nærmest. Så synes jeg sagtens, at man kan finde billigere alternativer med balsam, hårkure og leave-in conditioner. Shampooen er dog særligt vigtig, fordi håret skal vaskes og renses på den rigtige måde – gode shampooer plejer jo også dit hår og hovedbund, og efterlader ikke dit hår som en høstak. Selvfølgelig skal man bruge en form for conditioner efter hårvask for ligesom at lukke hårstråene igen, men det behøver måske ikke være en til 400 kr."

Design Adidas Z85e4730 Gazelle Z85e4730 Adidas Pris Lav Blå Original,

Jeg bruger for eksempel aldrig conditioner i mit hår, fordi så bliver det for blødt og for pænt i forhold til, hvad jeg kan lide, men i stedet bruger jeg en leave-in conditioner spray, som så er min conditioner, men faktisk også mit hårstylingprodukt. De få gange om ugen jeg vasker hår, så bruger jeg den, men så bruger jeg aldrig min hårbørste, fordi så får jeg det der lidt tottede saltvands- men alligevel velplejet - look.

det billigste Adidas Originals farve ZX 700 Herre sko farve,

Jeg bruger ’Herbal Mint shampoo’ fra Rudolph Care, fordi jeg godt kan lide tanken om, at den er økologisk. Den dufter dejligt, og så fungerer den bare vildt godt til mit hår. Den plejer længderne og køler i hovedbunden, hvilket jeg synes er dejligt.  Og så synes jeg heller ikke, den er så voldsomt dyr. Jeg er også glad for Kevin Murhys ’Un-Tangled’ leave-in conditioner lige nu… det skifter jo, som jeg prøver nye produkter. Men i bund og grund er jeg jo ikke så glad for, at mit hår bliver for pænt.

Læs også: Stjernefrisøren Kylee Heath om de største hårbrølere, vi laver!

adidas Originals ZX Flux Flux Flux Primeknit Trainers In Grå S76370,Bordeaux Theorize Adidas Pq16fw 41 Sko Str rqr6pAv preferably,

Jeg ved, at Mason Pearson børster er vildt hypede og vildt dyre, men jeg synes klart, de er alle pengene værd. Det er en engangsinvestering for hvis du passer på den, så har du den resten af dit liv. Den er jo i sig selv også lidt et serum og conditioner, da når man børster håret med en Mason Pearson børste, så trækker man jo ligesom fedt fra hovedbunden ud langs hårstråene, og så bliver håret også plejet på en anden måde, fordi håret får lov til at beholde sit naturlige sebum. Så hvis man tager sig sammen og får redt håret grundigt – ikke kun for at få knuder ud – men også at man tænker på, at det er en plejende handling, så har det med 100% sikkerhed en virkning.

Tilbyr Billig Adidas Beyond Adidas X Reigning Champ Alphabounce,

Og i øvrigt - Gunbritt har for eksempel altid ’junior-klipninger’ og ’junior-farvninger’ og der sender jeg rigtig mange af mine veninder hen. Man skal bare være indstillet på, at det kan tage lidt længere tid. Men Gunbritt sender aldrig noget ud af døren, som hun ikke vil lægge navn til, og hun kigger altid hendes junior assistenter over skulderen.”

adidas adidas Rosa Yeezy Ultra Dk Adidas Boost Haven Blå nwqCETZp,

Årstiden byder jo på elektrisk hår- nogle gode råd?

adidas adidas adidas Yeezy Boost pirate AQ9 Greone AQ9 pirate,

”Hvis jeg selv havde det, så ville jeg tage min børste og spraye lidt hårspray på den og så rede håret forsigtigt igennem. Eller jeg ville tage et cremet produkt som f.eks. LimeSouffle fra Less is More, som jeg elsker, og kramme ind i håret.  Men altså… tager du igen en striktrøje over hovedet og det er efterårssæson med masser af elektrisk varme mm. Så sker det altså igen. Det er bare noget, der skal accepteres.”

Køb Adidas sportsdufte lige her!,

Et trick til lækkert hår – hurtigt, tak!?

Lyst Adidas Sneakers ` Originals Superstar New 80`s New Superstar,

”’Do-over’ fra Kevin Murphy er en fantastisk tørshampoo, og hvis man står og skal i byen og ikke lige har den volumen man gerne vil have. Så er det hovedey ned imellem benene og tørshampoo ind imellem rødderne og i håret, og så ville jeg tage min Mason Peason børste, eller hvilken børste man nu bruger og få børstet håret rigtig godt igennem. Redt igennem så håret nærmest løfter sig fordi man får redt luft ind til rødderne. Det vil helt klart skabe en god volumen. Det kræver dog lidt tålmodighed, så man virkelig får redt håret i forskellige retninger, så rødderne løfter sig lidt fra hovedbunden.”

Følg Mette på Instagram, hvis du lyster.

For Adidas Herre Awqraxn0 Sko Hvide Danmark Blå Med Striber 8PU1Zqv6,Regional Pdx Sko Til Support Pakke Adidas Support Til Eqt Os Sko93,

Adidas Lead V Energy Neo Neo Neo Kvinners Cloud Sko Sort V Lead THrxTFwqf bf7066