Home Tri, dva, jedan – Peci! Specijalno Izdanje od Ponedjeljka na Malim Ekranima

Tri, dva, jedan – Peci! Specijalno Izdanje od Ponedjeljka na Malim Ekranima

Tri, dva, jedan – Peci! Specijalno Izdanje od Ponedjeljka na Malim Ekranima

Osam parova javnosti poznatih ličnosti borit će se za titulu najboljih slastičara amatera, i to u specijalnom izdanju najslađeg showa RTL-a, od ponedjeljka, 11. prosinca u 21:15 sati!

Show koji je već u prvoj sezoni osvojio gledatelje i postao najgledaniji program u terminu emitiranja ponovno se vraća na male ekrane. I ove godine slastičarsko-natjecateljski show predstavit će mlade slastičarske nade i entuzijaste pred kamerama, stručnim žirijem i gledateljima. Natjecatelji će se okušati u pripremi tradicionalnih slastica, dati oduška svojoj mašti i kreativnosti, ali i dokazati koliko su iskustveno i tehnički potkovani u brojnim kulinarskim izazovima koji pobjedničkom paru donose nagradu! Ovo specijalno izdanje ujedno je i humanitarnog karaktera. Pobjednički par će osvojeni novac donirati udruzi „RTL pomaže djeci“ koja ove godine slavi deset godina postojanja.

Za razliku od dosadašnjih sezona, ove godine natjecateljskom showu „Tri, dva, jedan – peci!“ pridružili su se samouki slastičarski entuzijasti u pripremi slastica kojima kamere i svjetla refelektora nisu nepoznanica. U pripremi tradicionalnih i modernih kolača i torti okušat će se javnosti poznate ličnosti koje kod kuće, u svoje slobodno vrijeme, rado pripremaju „nešto slatko“ za svoju obitelj.

 

 

Među njima su glumci Petar Ćiritović i Borko PerićOrnela Vištica i prijateljicaJosipa Bortiek KlobučarBarbara Nola i kćer Mara te Nela Kocsis zajedno s prijateljicom i PR stručnjakinjom Snježanom Mehun, dok ostale parove čine pjevačica Ivana Banfić i njezin prijatelj i plesač Tomislav Tržan, pjevači Kim Verson i Bojan JambrošićŽanamari Perčić i njezin suprug Mario, te Maja Bajamić i prijatelj Leo Pavlačić.

Natjecatelje će kroz ovo specijalno izdanje najslađeg RTL-ovog showa voditi Antonija Blaće, a njihove će slatke delicije ocjenjivati strog, ali pravedan dvočlani žiri vrhunskih eksperata na domaćoj gastro sceni! Iskusnom chefu Tomislavu Špičeku pridružit će se Ana Marcelić, jedna od omiljenih slastičarki koja Zagrepčane već desetak godina oduševljava svojim maštovitim i unikatnim tortama i kolačima. Oboje će parove savjetovati, podučavati, hvaliti, ali i kritizirati u pripremi najslasnijih recepata!

 

 

Prvu epizodu emisije Tri, dva, jedan – peci! gledati ćemo već u ponedjeljak 11. prosinca u 21:15 sati, na RTL-u