Ljubavna priča Suzanne Somers i Alana Hamela počela je 1969. godine i potrajala sve do ovih dana, kada je ona izgubila tešku borbu sa zdravljem.

Vijest o smrti američke glumice Suzanne Somers rastužila je njezine brojne obožavatelje, kolege i članove obitelji, no ponajviše njezinog supruga Alana Hamela, s kojim je imala nevjerojatnu ljubavnu priču dugu pola stoljeća.

Suzanne i Alan zajedno su proveli 55 godina, od toga 46 u braku godina, a njihova je ljubav izdržala i njezinu 23-godišnju borbu s agresivnim oblikom raka, koju je nažalost izgubila samo dan prije 77. rođendana.

Vjenčali su se 1977. godine, a tijekom svih ovih godina izgradili su blisko povezanu obitelj, a koliko se vole pokazivali su na svakom koraku. Uvijek su bili iskreni te otvoreno govorili o seksualnom životu, a Suzanne je jednom prilikom priznala kako je razmazila svog muža u krevetu.

Upoznali su se 1969. godine na snimanju showa “The Anniversary Game”, u kojem je Suzanne provela relativno kratko vrijeme, ali
njihova je romansa tada planula i nastavila se kad je napustila show. Godinama kasnije, točnije u ožujku 1977. godine, par je zajedno kupio kuću u Palm Springsu u Kaliforniji, a sve ostalo je povijest.

Bili su nerazdvojni sve dok ona nije preminula u miru kod kuće, što piše i u službenom priopćenju koje je objavio glumičin glasnogovornik. Dan prije nego je preminula Alan joj je poklonio ljubavno pismo u kojem je ponosno spomenuo da nikada nisu bili razdvojeni više od jednog sata tijekom 42 godine.

Posljednjih godina Suzanne je često pričala o njihovom odnosu i otkrila tajnu njihove dugogodišnje sretne ljubavi i otkrila da mu je ona davala sve što je trebao. To je uslijedilo nakon njenog iskrenog otkrića da vode ljubav otprilike dva do tri puta dnevno, da si daju komplimente i da su razmazili jedno drugo.

Godine 2021. rekla je za First for Women da ‘daju komplimente i razmazuju jedno drugo’.

“Radi se o međusobnom poštovanju i pružanju partneru onoga što mu treba”, izjavila je 2021. godine za First for Women.

“Većina ljudi misli da je to u ovoj fazi života problem, ali danas sam već tri puta spavala s njime”, izjavila je Suzzane i 2020. godine u podcastu Heather Dubrow’s World.

Par nije imao zajedničku djecu, ali su svoje obitelji spojili u zajednicu punu ljubavi i snage. Iza Suzanne je ostao njezin 57-godišnji sin Bruce Somers Jr. kojeg je dobila u prethodnoj vezi, a Alan također ima dvoje odrasle djece – sina Stephena i kćer Leslie – iz prvog braka s Marilyn Hamel.

Osim velike i sretne obitelji, par je izgradio i veliku tvrtku koja je prodavala proizvode poput ThighMastera, nakita, kozmetike, gotove hrane i krstarenja do najprodavanijih knjiga.

Tužna vijest da je preminula stigla je manje od tri mjeseca nakon što je njezin suprug za Page Six rekao da joj se vratio rak dojke.

Suzanne je svoj trag ostavila u brojnim serijama i filmovima kao što su ”Američki grafiti”, ”The Ropers”, ”She’s the Sheriff” i drugi.

Piše: Showbuzz

Related Article