Christie Brinkley je s velikim zanimanjem pratila meč između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva na tribinama US Opena.

Proslavljena američka manekenka, Christie Brinkley, rijetko se pojavljuje na takvim događanjima, stoga je svojom pojavom privukla mnogo pažnje publike. 69-godišnja Brinkley izaziva divljenje svojim izgledom koji je bez bora i super linijom. Na svom Instagram profilu je pohvalila svoj dolazak na meč, objavivši i fotografije Novaka i Medvedeva.

Christie je bila vrhunac slave u 70-ima i 80-ima, kada je često krasila naslovnice poznatih modnih časopisa i nosila revije najvećih dizajnerskih kuća. Iako su neki predviđali kraj njezine karijere kada je navršila 30 godina, ona i dalje ostaje aktivna u industriji.

“Premlada sam da ne bih radila i volim svoj posao”, izjavila je prošle godine za The Times te je istaknula nedovoljno angažiranje starijih žena u modnoj industriji.

“Radim u ovoj industriji posljednjih 47 godina i primijetila sam da se starije žene i dalje nedovoljno uključuju. Žene mi često govore kako se žele vidjeti u tom poslu, kako žele biti elegantne. Žele biti primijećene”, zaključila je Brinkley.Piše: Showbuzz

Related Article