Joseph Baena, sin Arnolda Schwarzeneggera, nedavno je proslavio svoj 26. rođendan i izazvao veliku pažnju svojim izgledom koji gotovo identičan njegovom slavnom ocu.

Vanbračni sin Arnolda Schwarzeneggera, Joseph Baena, slavio je svoj 26. rođendan nedavno, a njegovi brojni pratitelji primjetili su nevjerojatnu sličnost između oca i sina.

Joseph je nedavno sudjelovao u triatlonu na plaži usprkos kišnom vremenu, a snimio je video u kojem izlazi iz mora. Taj video je oduševio mnoge, a posebno ženske pratitelje.

Na društvenim mrežama, mnogi su primijetili koliko je Joseph sličan svom ocu. Njegovi pratitelji su pisali komentare poput: ”On izgleda isto kao njegov tata, prelijepo je vidjeti tu transformaciju, ima iste mišiće kao Arnold”.

Joseph je redovito dijelio svoje treninge i rezultate na društvenim mrežama, a iako je njegov otac pokušavao zadržati skriveno punih 14 godina, Joseph nije se trudio sakriti od svijeta.

Poznato je da je Joseph dobio slavnu krv od svog oca putem afere s kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je Arnold Schwarzenegger bio u braku s Mariom Shriver.

2011. godine, tada 13-godišnji Joseph je saznao istinu o svom biološkom ocu. Očeve avanture otkrila su ga javnost i mediji, što je Arnoldu nanijelo ozbiljne posljedice na obitelj i karijeru.

Unatoč početnim problemima, Arnold Schwarzenegger je pokazao želju da izgradi očinski odnos s Josephom. Danas se Joseph naglašava kako nije osuđen živjeti u sjeni svog oca već ima vlastite ciljeve i snove, te se bavi bodybuildingom i glumom.

Osim Josepha, Arnold Schwarzenegger ima još četvero djece – Christophera, Patricka i Katherine. Zanimljivo je da su Joseph i Christopher rođeni samo pet dana razlike.Piše: Showbuzz

Related Article