Glumac Russell Brand suočava se s nizom ozbiljnih seksualnih optužbi, ali unatoč tome njegova veza s suprugom Laurom Gallacher i dalje snažno traje. Upoznajte njihovu izvanrednu ljubavnu priču koja ostaje nepokolebljena usprkos izazovima.

Britanski glumac i komičar Russell Brand nedavno se susreo s ozbiljnim optužbama za seksualno zlostavljanje, od čega su ga optužile četiri žene, uključujući i maloljetnicu.

Incidenti navodno datiraju iz perioda između 2006. i 2013., dok je Russell bio na vrhuncu svoje karijere, ali on je sve optužbe oštro demantirao u videu koji je objavljen na njegovom YouTube kanalu.

Russell je prije bio u braku s pjevačicom Katy Perry, a sada je u skladnom braku s Laurom Gallacher, koja trenutno nosi njihovo treće dijete. Par već ima dvije kćeri – Mabel, rođena 2016., te Peggy, rođena 2018. godine.

Laura je upoznala glumca prije osam godina, nakon prekida svoje prethodne veze, a njihov susret dogodio se sasvim slučajno. Prijatelj ju je nagovorio na šetnju u blizini kuće i tamo su se sreli Russel Brand i Laura Gallacher. Tada su oboje osjetili da će njihov odnos biti ozbiljan.

Njihova ljubavna veza bila je turbulentna, ali su odmah počeli graditi ozbiljan odnos.

”Laura je bila očarana i željela ga je popraviti”, izjavio je bliski prijatelj Laure Gallacher.

Možda je to razlog zbog kojeg se Laura Gallacher, unatoč gadnim optužbama silovanja i napada na 16-godišnju učenicu, svim srcem podržava svog supruga.

”Ono što je Russell učinio dogodilo se davno, prije nego što su se on i Laura upoznali”, dodao je prijatelj.

Gallacher, koja je poznata po svom blogu, često izbjegava javnu pozornost iako dolazi iz ugledne obitelji. Russell i Laura rijetko se pojavljuju na crvenom tepihu i paparazzi rijetko uhvate kakvu fotografiju para. Laura je posvećena majka koja brine o djeci kod kuće.

Otkako su zajedno, nikada se nisu pojavile glasine o tome da glumac vara svoju suprugu, a strani mediji vjeruju da je Laura uspjela ukrotiti komičara i da ga je svojom ljubavlju osvojila.

Zanimljivo je da su se par prvi put susreli davno, kada je Laura imala samo 18 godina, dok je Russell bio gost na Radiju 2 2007. godine. U to vrijeme su se upoznali preko Laurine sestre Kirsty i kratko vrijeme izlazili kada je Laura bila studentica umjetnosti.

Nakon razlaza, Brand se preselio u Hollywood, gdje je dobio niz filmskih uloga i vjenčao se s Katy Perry.

Međutim, sudbina je na kraju odlučila ponovno ih spojiti.

Piše: Showbuzz

Related Article