Maja Šuput, jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, danas proslavlja svoj 44. rođendan. Ovaj poseban dan započela je s čestitkom svog dugogodišnjeg dizajnera i prijatelja, Marka Grubnića, uz skupocjeni poklon.

Maja Šuput već je podijelila prvu rođendansku fotografiju na svom Instagram profilu. Na slici je pozirala u elegantnoj zlatnoj haljini s prorezima, a u svojoj ruci drži malu čokoladnu tortu s jednom zlatnom svjećicom. Uz sliku je napisala: ”Ouuyeaa It’s MY B day! Svoje mega želje i pozdrave napišite ispod slike jer legitmno želim danas uživati u lijepim željama i vašoj ljubavi”.

Marko Grubnić je bio među prvima koji je čestitao Maji Šuput. Na svom Instagram profilu podijelio je nekoliko fotografija njih dvoje u traper odjevnim kombinacijama te joj uputio dužu i emotivnu čestitku na engleskom jeziku. Maja se srdačno zahvalila Marku, ističući da ova posveta zaslužuje prijevod i dodavši kako se veseli još jednoj godini njihovog prijateljstva.

Kao dodatak čestitki, Maja Šuput je od Marka Grubnića dobila i skupocjene Dolce&Gabanna crne sandale na petu. Sandale su bile upakirane u prozirnoj kutiji s crvenim ružama, a sve je zajedno izgledalo izuzetno elegantno i luksuzno.

Maja će svoj rođendan provesti u pripremama za novu sezonu Supertalenta, popularnog talent showa koji kreće ovu nedjelju, 24. rujna.

Piše: Showbuzz

Related Article