Donatella Versace je na nedavno održanom Milanskom tjednu mode predstavila novu kolekciju svog kultnog brenda. Međutim, osim modne revije, jednako je privukla pažnju svojim izgledom.

Slavna talijanska dizajnerica, Donatella Versace, bila je jedna od glavnih zvijezda prestižnog Milanskog tjedna mode. Njezina modna kuća je predstavila novu kolekciju koja je oduševila prisutne, no ono što je stvarno izdvojilo Donatellu jest njezino lice.

Donatella, koja danas broji 68 godina, nekoć je bila prirodna ljepotica, no odlučila je intervenirati na svom izgledu i podvrgla se brojnim estetskim zahvatima. Kao rezultat toga, njezino lice je potpuno promijenjeno. Nakon pojavljivanja u Milanu, strani mediji su se jako raspisali o novim operacijama s kojima pokušava ispraviti štetu koju su prouzročile one prethodne.

Mnogi su primijetili promjene kada su je vidjeli na zabavi nakon revije. U kratkoj haljini je pokazala nešto zategnutije lice s minimalnom šminkom. Fotografije sugeriraju da je ponovno koristila botoks, popravila jagodice i zategnula očne kapke. Međutim, tragovi starih operacija teško je potpuno sakriti.

Donatella Versace više nije ni sjena prirodne ljepote koja je bila na početku svoje karijere. Teško je utvrditi točan broj operacija kojima se podvrgnula, ali stare fotografije najbolje pokazuju razliku. Iako je njezin prepoznatljivi osunčani ten i platinasto plava kosa ostali nepromijenjeni, njezino lice više nije ono kakvo je nekad bilo.

Prvu estetsku operaciju je imala 1995. godine, a već do 1998. godine njezin izgled se drastično promijenio. Mediji su je počeli prozivati zbog pretjeranog korištenja botoksa, izobličenih usana i natečenog lica. Donatella Versace je sada na samom vrhu popisa svjetskih zvijezda koje su pretjerale s estetskim zahvatima.

Njezin izgled je utjecao i njezin buran život, obilježen čestim izlascima, uživanjem u alkoholu i drogama. To je dovelo i do psihičkih problema. Treba napomenuti da je Donatella naslijedila modno carstvo od svog brata Giannija, koji je ubijen 1997. godine.

Piše: Showbuzz

Related Article