Pierce Brosnan još jednom je pokazao koliko ljubi svoju suprugu Keely Shaye Smith. Za njen 60. rođendan, poznati glumac poklonio joj je buket od 60 prekrasnih crvenih ruža.

Glumac Pierce Brosnan poznat je po svojem šarmu i nevjerojatnom načinu na koji izražava ljubav svojoj supruzi. Ovog puta, otišao je korak dalje i raznježio mnoge svojom gestom.

Pierce i Keely su u sretnom braku već 22 godine i njihova ljubav nije izblijedjela ni malo tijekom godina. Upoznali su se 1994. godine, prije nego što je Pierce postao poznat kao James Bond, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj.

Brosnan često izaziva divljenje diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi. Paparazzi često uhvate ovaj privlačan par kako u javnosti iskazuje strast jedno prema drugome.

Nedavno su Keely mediji često kritizirali zbog izgleda, ali Pierce je uvijek stao u njezinu obranu. Naglasio je da izgled i savršeno tijelo nisu najvažniji za ljubav. On je zaljubljen u svaku njezinu oblinu i smatra je najljepšom ženom na svijetu.

“Prijatelji su joj čak nudili operaciju za mršavljenje, ali mi smo bili protiv toga. Volim svaki dio njezinog tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. I naravno, jer je majka naše djece. Zaljubljen sam u nju zbog njenog karaktera, a sada je još više volim kao majku naše djece. Ponosan sam na nju i uvijek nastojim biti dostojan njene ljubavi”, izjavio je glumac.

Ova ljupka gesta Piercea Brosnana još jednom je pokazala kako ljubav može izdržati test vremena, čineći ovaj par jednim od najslađih i najinspirativnijih u Hollywoodu.

Piše: Showbuzz

Related Article