Alen Islamović je nedavno oduševio svoje obožavatelje kada je na Facebooku podijelio video u kojem se pridružio uličnom sviraču i zapjevao s njim. Snimka je postala popularna zbog poznate pjesme koju su izveli.

Poznati pjevač Alen Islamović nedavno je posjetio Istru i tamo se pridružio uličnom glazbeniku u izvedbi kultne pjesme “Đurđevdan”. Ovaj trenutak snimljen je i podijeljen na Facebooku, gdje je ubrzo postao viralan.

Uz video, Islamović je napisao: “Evo me na trgu u Rovinju s uličnim sviračem, s mojim najvećim hitom u karijeri”. Obožavatelji su burno reagirali na ovaj nastup i video je skupio mnoštvo pozitivnih komentara.

Neki od komentara ispod videa su: “Legendo”, “Svaka čast care”, “Bravo majstore”, “To te ja pitam”, “Ajmoooo”. Očito je da je Alenova izvedba izazvala oduševljenje publike.

Podsjećamo da je pjesma “Đurđevdan” originalno izvedena od strane grupe Bijelo dugme na njihovom albumu “Ćiribiribela”. Islamović je bio član te legendarne grupe prije nego što je započeo samostalnu karijeru.

Alen Islamović je tijekom posljednjih 20 godina izgradio uspješnu karijeru kao samostalni izvođač. Često ističe kako uživa u svojoj samostalnosti i slobodi koju mu ona pruža.

Piše: Showbuzz

Related Article