Fani Stipković, naša sportska novinarka, nedavno se udala za legendarnog nogometaša Fernanda Hierru na intimnoj ceremoniji u Meksiku. Par je organizirao vjenčanje za najbliže, a detalje je otkrila magazinu Glorija.

Na ceremoniji, koja se održala 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza u Guadalajari, prisustvovalo je samo dvanaest uzvanika. Lokacija je pružala pogled na povijesnu jezgru i stvorila atmosferu dostojnu starinskih filmova.

Fani je zablistala u raskošnoj vjenčanici s detaljima od čipke slavne dizajnerice Vere Wang, dok je Fernando bio elegantan u sivom odijelu.

Trudna Fani je za Gloriju izjavila: “Ceremonija je bila spiritualna. Na violini su svirane ljubavne pjesme, a gostima su posluženi meksički specijaliteti i vino. Nismo plesali prvi ples ni imali slične svadbene običaje koji inače traju do ranih jutarnjih sati.”

Fani i Fernando su uspjeli dugo skrivati svoju vezu, a glasine o njima su se počele širiti kada su zajedno prisustvovali finalu Davis Cupa krajem 2021. godine. Par je potvrdio vezu i otkrio da očekuju svoje prvo dijete.

Osim ljubavne priče, preselili su se u Meksiko iz Španjolske jer je Fernando postao direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

Za više fotografija s vjenčanja, kliknite ovdje.

Piše: Showbuzz

Related Article