Nakon gotovo tri desetljeća braka, Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness objavili su da se razvode, šokirajući svoje obožavatelje i svjetsku javnost.

Omiljeni holivudski par, Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness, iznenadili su tisuće obožavatelja objavom vijesti o sporazumnom okončanju svog braka.

Vijest su potvrdili za magazin People i objasnili razloge koji su doveli do te neočekivane odluke.

“Blagoslovljeni smo što smo gotovo tri desetljeća proveli zajedno kao muž i žena u ljubavi ispunjenom prekrasnom braku. Naša se putovanja sada mijenjaju, pa smo odlučili da se razdvojimo kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša obitelj bila je i uvijek će biti naš prioritet. Ulazimo u ovo novo poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Cijenimo vaše razumijevanje i poštovanje naše privatnosti dok se naša obitelj nosi s ovom promjenom. Ovo je jedina izjava koju će itko od nas dati”, navodi se u službenom priopćenju.

Hugh i Deborra imaju dvije djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu. Brak su proveli zajedno 27 godina, unatoč prvotnom nepovjerenju zbog 13 godina razlike u dobi, ali su s vremenom dokazali da ljubav ne poznaje takve granice.

Par je uspješno prevladao ružne komentare i kritike upućene Deborri zbog njezina izgleda i činjenice da ne ide u korak s izgledom svojeg supruga, koji je simbol seksualnosti. Nisu se obazirali na zle jezike, što dodatno šokira odluka o razvodu.

Piše: Showbuzz

Related Article