Prošlo je 30 godina otkako je premijerno prikazana prva epizoda kultne znanstveno-fantastične serije “Dosjei X”. David Duchovny i Gillian Anderson stekli su svjetsku slavu kao detektivski dvojac Fox Mulder i Dana Scully. Iako su njihovi likovi bili suprotnosti, njihova kemija na ekranu bila je nevjerojatna.

Glavni glumci David Duchovny i Gillian Anderson nastavili su graditi uspješne karijere nakon završetka serije 2002. godine. Anderson je danas prepoznatljiva plavuša i svojim mladolikim izgledom u 56. godini privlači pažnju. Ona je ostvarila zapažene uloge u serijama poput “Sex Education”, “The Fall”, “Hannibal” i “Kruna”. Nedavno je prekinula četverogodišnju vezu s tvorcem serije “Kruna” Peterom Morganom.

Duchovny se vratio glumi prošle godine nakon petogodišnje pauze. Osim kao Mulder, ostvario je velik uspjeh kao Hank Moody u seriji “Kalifornikacija”. Trenutno je u sretnoj vezi s Monique Pendleberry. Bio je u braku s glumicom Téom Leoni od 1997. do 2014. godine, s kojom ima kćer West i sina Kyda. Duchovny je javno priznao svoju ovisnost o seksu i prijavio se u kliniku za odvikavanje 2008. godine.

Pogledajte kako danas izgledaju omiljeni Mulder i Scully u galeriji.

Piše: Showbuzz

Related Article