Holivudski glumci Kevin Bacon i Kyra Sedgwick nedavno su proslavili 35. godišnjicu braka, iako su otkrili da su rođaci. Njihova nevjerojatna ljubavna priča i nepokolebljiva ljubavne veze oduševili su mnoge.

Namjerno par nesvjesno je počeo svoju ljubavnu priču prije mnogo godina, kada se mlađi Kevin počeo isticati u svom profesionalnom životu. Kako je objasnio, njihova veza se dogodila brzo nakon što je Kyra ušla u njegov život. U početku su ih povezali profesionalni interesi, ali su brzo otkrili da imaju mnogo više zajedničkog nego što su očekivali.

Par je podijelio retrospektivne slike iz ranih dana svoje veze kako bi obilježio njihovu 35. obljetnicu braka. Njihova ljubav je izdržala godine, čak i kad su otkrili da su rođaci u devetom koljenu. Iako bi to mnogima predstavljalo problem, Kyra i Kevin su se samo nasmijali i nastavili voljeti jedno drugo kao i uvijek. To je pravi dokaz koliko im je njihova ljubav jaka i neuništiva.

Kyra je nedavno objavila na Instagramu sliku iz 1987. godine, prisjećajući se trenutka kada su se upoznali na setu filma “Lemon Sky”. Oduševljena je svojom ljubavlju prema Kevina, a dodala je “Bilo je to 1987. – na setu ‘Lemon Sky’ – upoznala sam čovjeka po imenu Kevin. Sretnih 35, ljubavi moja”. Slično tome, Kevin je podijelio sliku iz mladosti na kojoj je Kyra sjedila u njegovom krilu, s naslovom “35 godina prošlo kao otkucaj srca”.

Kyra i Kevin su se vjenčali u rujnu 1988., a zajedno imaju sina Travisa i kćer Sosie. Unatoč životu u javnom svijetu, oboje su uspjeli održati svoj brak stabilnim i sretnim tijekom godina.

Osim ljubavne veze, par je također surađivao na nekoliko filmskih projekata. Njihova posljednja suradnja bila je na filmu “Space Oddity” iz 2022., koji je Kyra režirala. To je još jedan dokaz koliko su povezani na mnogo razina.

Ova posebna priča o ljubavi između Kyre Sedgwick i Kevina Bacona inspiracija je mnogima. Bez obzira na prepreke ili rodbinske veze, njihova ljubav i vjernost nisu bili poljuljani. Sretno 35. obljetnica braka, Kyra i Kevin!

Related Article