Blanket Jackson, najmlađi sin kralja popa Michaela Jacksona, rijetko se pojavljuje u javnosti, a o njemu se malo toga zna. Saznajte kako danas izgleda i kakav je njegov život nakon očeve smrti.

21-godišnji Blanket, čiji je puni naziv Prince Michael Jackson II, poznat je i kao Bigi. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, nedavno je viđen u društvu svog brata Princea i otkriveno je da je promijenio svoje ime. Nedavno su zajedno obilježili očev 65. rođendan u poznatom Mandalay Bay Resort and Casinu u Las Vegasu. Tamo su pristali na druženje s obožavateljima i kratko su se slikali s njima.

Blanket, kao i njegov brat Prince, nosi tamnu kosu i odjeven je u crno. Iako je rijedak u medijima, nedavno je bio gost u emisiji “Good Morning Britain” gdje je govorio o klimatskim promjenama i pokazao nekoliko predmeta koji su pripadali njegovom pokojnom ocu.

Blanket, Prince i kćer Paris su djeca Michaela Jacksona. Prince i Paris su dobiveni s drugom suprugom Debbie Rowe, dok je Bigija rodila surogat-majka. Nakon očeve smrti, djeca su odgojena od strane obitelji Jackson i Michael je osigurao da im bude dobro ostavljajući im trećinu svoje imovine.

Za razliku od svoje braće i sestara, Blanket se rijetko pojavljuje u javnosti i nema otvorenih profila na društvenim mrežama. Mediji su ga prvi put vidjeli kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je Michael pokazao javnosti s balkona hotela u Berlinu. Nakon očeve smrti, Bigi se povukao iz javnosti i rijetko se pojavljuje u medijima.

Iako je živio daleko od očeve slave, Bigi je nedavno postao punoljetan i kupio vilu u vrijednosti od 2,6 milijuna dolara u Kaliforniji. I dalje se drži podalje od očiju javnosti i živi svoj život izvan medijskog svijeta.

Piše: Showbuzz

Related Article