Joe Pichler, koji je postao poznat po ulozi u filmu “Beethoven”, nestao je 2006. godine i njegov nestanak još uvijek nije bio riješen.

Joe Pichler je stekao popularnost kao dječak koji je glumio Brennana Newtona u jednoj od najomiljenijih filmskih franšiza o nestašnom psu, “Beethoven”. Unatoč tome što ga mnogi pamte po toj ulozi, misterija oko njegovog nestanka prije gotovo 20 godina i dalje ostaje nerazjašnjena.

Joe je glumio u dva filma iz serijala “Beethoven”, a također se pojavio i u filmovima “Varsity Blues” i “The Nightmare Room”. Njegova posljednja uloga bila je u filmu “Children on Their Birthdays”, nakon čega mu je 2006. godine nestao svaki trag. Joe je započeo glumačku karijeru s samo šest godina, pojavljujući se u raznim TV reklamama.

U ranim jutarnjim satima 5. siječnja, Joe je nazvao svog prijatelja. Prijatelj tvrdi da je Joe zvučao alkoholizirano i jako tužno te mu je obećao da će mu se javiti za sat vremena. Nakon toga, više se nije javljao. Još misterioznije je to što je Joeov automobil, srebrna Toyota Corolla, pronađena četiri dana kasnije. U vozilu je bila poruka s pjesmom i tekstom u kojem je Joe izrazio želju da postane bolji uzor svom mlađem bratu. Također je napomenuo da želi da njegove stvari budu proslijeđene njegovoj braći i sestrama.

Policija je pretpostavljala da je Joe oduzeo život, s obzirom na to da je njegovo vozilo pronađeno u blizini Port Washington Narrowsa u Bremertonu, velike vodene površine koja je ukazivala na mogućnost samoubojstva. Međutim, Joeovi roditelji su istaknuli da je Joe ostavio vrata svog stana otključana i upaljena svjetla, što je bilo neobično. Oni su uporni u tvrdnji da Joe nije mrtav, a njegovo tijelo nikada nije pronađeno.

Njegov brat Matthew je jednom prilikom izjavio: “Ostavio je poruku u kojoj piše da želi početi ispočetka”, dok je njegova sestra Shawna rekla za Kitsap Sun: “Vjerojatno mu je previše neugodno da se vrati kući. U najgorem slučaju, čak i ako je igrao neku lošu šalu, to ipak nije samoubojstvo.”

Njegova majka je godinama kasnije izjavila na web stranici Surviving Parents Coalition: “Joseph nije bjegunac. To je jedino što sigurno znamo o njegovom nestanku. Nakon gotovo šest godina, još uvijek nemamo nikakav zaključak.”

Joe Pichler do danas nije pronađen, a njegov nestanak predstavlja jednu od najvećih misterija Hollywooda.

Piše: Showbuzz

Related Article