Aca Lukas, popularni srpski pjevač, nedavno je doživio prometnu nesreću u Beogradu nakon uspješnog koncerta u Nizozemskoj.

54-godišnji Aca Lukas, poznat po svojim hitovima i velikoj popularnosti, vraćao se iz Amsterdama kad je njegovo vozilo sudjelovalo u prometnoj nesreći, izvještava Blic.

Srećom, nitko nije teže ozlijeđen, unatoč velikoj materijalnoj šteti na luksuznom automobilu. Pjevač je u trenutku nesreće bio na suvozačevom sjedalu.

Aca Lukas je omiljen i u regiji, posebno u Hrvatskoj, gdje je nedavno održao spektakularan koncert u rasprodanoj zagrebačkoj Areni. Na koncertu su tisuće obožavatelja uživale u Ačinim najvećim hitovima, a pjevač se osvrnuo na nedavno preminulog prijatelja Olivera Dragojevića, što je dodatno oduševilo publiku. Tijekom koncerta, Aca je napravio jedinstven trenutak – zamolio je publiku da zasvijetle mobitelima kako bi bili dio snimanja kadriranja za njegov nadolazeći film ‘Kafana na Balkanu’ koji će biti prikazan za njegov rođendan.

Nedavna prometna nesreća može biti zastrašujući trenutak, ali srećom, Aca Lukas i sudionici u nesreći prošli su bez težih ozljeda. Fanovi su sigurno zahvalni što pjevaču nije ništa ozbiljno, a radujemo se njegovim budućim nastupima i projektima.

Piše: Showbuzz

Related Article