The Morning Show: Serija koja istražuje teme aktualnosti

The Morning Show je izvrsna serija koja nam dolazi od Apple TV+. Inspirirana knjigom “Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV” autora Brian Steltera, ova serija istražuje kulturu i likove iza jutarnjeg informativnog programa fiktivne TV mreže UBA.

Kreatori serije, Jay Carson i Kerry Ehrin, okupili su fantastičnu glumačku postavu koja nas vodi kroz fascinantan svijet iza kulisa jedne TV mreže. Nova sezona nastavlja priču tamo gdje je stala, s fokusom na teme kibernetičke sigurnosti, hakiranja i zaštite privatnih informacija u današnjem dobu.

The Morning Show istražuje i temu nejednakosti na radnom mjestu, koja je sveprisutna i u današnjem vremenu. Rasna diskriminacija, koja je veliki problem u Americi, također je dio glavnog zapleta serije.

Serija ima svoje mane, ali ostaje neodoljiva za gledanje. Iako je dramska serija, na trenutke podsjeća na sapunicu na najbolji mogući način. Dijalozi, glumačke reakcije i složeni zapleti čine ju intrigantnom iz epizode u epizodu.

Glavne glumice Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, koje tumače likove Alex i Bradley, su jedan od glavnih razloga uspjeha serije. Billy Crudup je također izvanredan u ulozi lika Corya Ellisona.

The Morning Show je dramska serija koja donosi intrigantne teme suvremenog svijeta. Odlična glumačka postava i dobar scenarij čine ju preporučljivom za gledanje.

Izvor: Showbuzz

Related Article