Albina Grčić, popularna pjevačica, oprostila se od ljeta na vrlo seksi način uz fotografiju u kupaćem kostimu koja je izazvala oduševljenje među njenim obožavateljima.

Albina je samo jedna od mnogih domaćih zvijezda kojima je teško reći zbogom ljetnim danima, a njeno najnovije objavljeno izdanje dokazuje da je i dalje spremna za osvajanje pozornice. U crnom dvodjelnom badiću koji ističe njene atribute i vitku figuru, Albina izgleda impresivno. Također se mogu primijetiti i sitne tetovaže koje krase njeno tijelo.

Pored fotografije u badiću, Albina je podijelila i videozapis iz svog omiljenog mjesta, Splita, zasad dodajući da samo ona zna što to mjesto za nju znači. Ova objava izazvala je oduševljenje među njenim fanovima, koji su joj poslali mnoge komplimente i podršku.

Mnogi su primijetili promjene kod Albine otkako je prekinula svoju dugogodišnju vezu s nogometašem Ivanom Ćalušićem. Iako je u početku to skrivala, konačno je priznala da više nema ljubavi između njih. U nedavnom intervjuu, Albina je otkrila da joj je sloboda donijela novi osjećaj, a prethodna veza ju je naučila biti samostalna. Iako su prekidu ostali u dobrim odnosima, Albina kaže da je sada fokusirana na sebe i svoj osobni rast.


Piše: Showbuzz

Related Article