Aleksandra Prijović je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu, ali mnogo toga o njenom privatnom životu ostalo je tajna sve do nedavno. Evo sve što trebate znati o njenom suprugu Filipu i njihovom skrivenom vjenčanju!

Aleksandra Prijović, 28-godišnjakinja, planira četiri koncerta u zagrebačkoj Areni početkom prosinca, čime je privukla pažnju medija. Osim što je popularna zbog svoje glazbe, sve više ljudi počelo se interesirati za njen ljubavni život.

Javno je poznato da je sretno udana za Filipa Živojinovića, sina Lepa Brene iz prethodnog braka. No, tko je zapravo Filip i koja je njegova prava majka?

Filip je sin Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Desnice. Zoricu su mnogi nekoć smatrali jednom od najljepših Srpkinja. Ona i Boba su bili u braku i dobili su sina Filipa 1985. godine. Unatoč razvodu, ostali su u izvrsnim odnosima.

Nakon razvoda, Zorica se udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića s kojim ima sina Maria i kćerku Ivu. Preselili su se u SAD. S druge strane, Boba se oženio Lepom Brenom i s njom dobio dva sina, Stefana i Viktora.

Zorica, njen suprug Ivo, i Boba s Brenom često se druže, a djeca im imaju dobar odnos. Filip je vrlo blizak sa svojim polubratom i polusestrom u Americi. Čak je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj su zajedno.

Godine 2018., Filip je svoj život učinio još sretnijim kada se vjenčao sa Aleksandrom Prijović, najpopularnijom ženom na Balkanu. Par je godinu dana kasnije dočekao sina Aleksandra. Unatoč svojoj slavi, ovaj par je odlučio zadržati svoj privatni život daleko od očiju javnosti.


Piše: Showbuzz

Related Article