Aleksandra Prijović je postala najplaćenija pjevačica ovih prostora nakon što je rasprodala nekoliko arena i povisila cijene svojih nastupa.

Nakon rasprodaje tri koncerta u beogradskoj Stark Areni, Aleksandra Prijović je postala glazbena senzacija i povećala honorare za svoje nastupe.

Srpski mediji izvještavaju da će Aleksandra zaraditi čak sto tisuća eura za nastup na Novu godinu, a s takvim honorarom mogu se pohvaliti samo Svetlana Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Prije, cijena Aleksandrinog novogodišnjeg nastupa iznosila je 50 tisuća eura, no sada su i cijene njezinih redovnih nastupa znatno povećane – umjesto dosadašnjih 15 do 20 tisuća, sada koštaju između 25 i 30 tisuća po večeri, prenosi Kurir.

Aleksandra je ostvarila brojne uspjehe, a njezini nastupi ostavljaju sve u nevjerici. Nakon tri uzastopna koncerta u Beogradu i tri rasprodane arene u Zagrebu, najavila je još jedan koncert u sarajevskoj Zetri, pa će na tamo nastupiti dva dana zaredom.

“Nisam očekivala ovoliko uspjeha, ali sam presretna. Iako je teško raditi četiri dana za redom, dat ću sve od sebe da svaki koncert bude poseban”, izjavila je Aleksandra Prijović.

Majka pevačice također je iznenađena popularnošću svoje kćeri, a zagrebačka Arena jedva može ispuniti zahtjeve Aleksandrine baze fanova.

Piše: Showbuzz

Related Article