Pet godina nakon vjenčanja njezina posinka Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, izdanje Lepe Brene i dalje intrigira javnost.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović postala je glavna tema hrvatskih medija nakon što je rasprodala tri koncerta u Areni Zagreb, te dodala još jedan datum.

Ovaj uspjeh je zapanjujući, posebno jer Prijović nije najveća zvijezda ni u vlastitoj obitelji. Ona je udana za Filipa Živojinovića, sin Lepe Brene, za kojeg se udala u lipnju 2018. godine, nakon trogodišnje veze.

Na društvenim mrežama su nedavno osvanule fotografije s njihovog raskošnog vjenčanja, koje je organizirao mladoženjin otac i teniski prvak, Slobodan Boba Živojinović.

Svatovi su se prvo okupili ispred kuće Živojinovića i Brene, a zatim su u kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je održano vjenčanje.

Vjenčanje je okupilo više od 900 uzvanika, a za njihovu sigurnost je brinulo 60 zaštitara.

Jedan od glavnih gostiju koji je privukao posebnu pažnju bio je svekrva Lepa Brena. Na vjenčanju je nosila elegantnu lila haljinu s jednim otkrivenim ramenom, koju je kombinirala s upečatljivim šeširićem s velikim ukrasnim perjem. Ova kombinacija je bila slična onima koje viđamo na uzvanicima na britanskim kraljevskim vjenčanjima. Brena je dodatno oduševila sve prisutne svojim ružičastim naočalama, te su o njenom izdanju svi pričali dugo nakon vjenčanja.

Manje od godinu dana nakon vjenčanja, u ožujku 2019. godine, Aleksandra i Filip su postali roditelji sina Aleksandra.

Piše: Showbuzz

Related Article