Aleksandra Prijović je posljednjih dana privukla pažnju javnosti svojim rasprodanim koncertima u Zagrebu. Iako trenutno njene pjesme nisu u trendingu u Hrvatskoj, na vrhu liste se nalazi druga poznata srpska pjevačica, Marija Šerifović.

Aleksandra Prijović je rasprodala četiri koncerta u zagrebačkoj Areni, a peti je već u pripremi. Unatoč tome, njene pjesme trenutno nisu među najpopularnijima na YouTubeu u Hrvatskoj. Umjesto nje, na prvom mjestu trendinga se nalazi druga srpska pjevačica Marija Šerifović.

Prije nekoliko dana, Marija je objavila duet sa poznatim hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom – ”Pola sunca”. U samo četiri dana, pjesma je već preslušana 1.8 milijuna puta. Marija Šerifović je također objavila pjesmu ”Drugačija”, koja je također skupila 1.8 milijuna pregleda i trenutno se nalazi na trećem mjestu hrvatskog trendinga.

Na drugom mjestu trendinge liste nalazi se Branko Buzov, natjecatelj Supertalenta koji je svojim nastupom i izjavom ”Lave, ustani, zapni, kreni” izazvao negodovanje članice žirija, Maje Šuput.

Prošle godine, Matija Cvek je objavio zajedničku fotografiju s Marijom, što su mnogi fanovi protumačili kao mogućnost zajedničkog dueta. Sada su im se te želje ostvarile.

Matija je komentirajući njihovu suradnju izjavio: “Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, Marijom Šerifović, je vrhunac moje karijere. Zahvalan sam Mare na povjerenju i prilici, te joj želim uspješan album i mnogo hitova”.

Piše: Showbuzz

Related Article