Anđelka Prpić u potpunoj tajnosti izrekla je ''da'', evo detalja događaja koji nikom nije najavila!

Saznajte sve o tajnom vjenčanju glumice Anđelke Prpić i njezinog partnera Marka Žugića, te detalje cijelog događaja.

Popularna srpska glumica Anđelka Prpić nedavno se udala za svog dugogodišnjeg partnera Marka Žugića i to u potpunoj tajnosti. Par je organizirao intimno vjenčanje koje je okupilo samo najbliže prijatelje i obitelj, a informacija o ceremoniji dospjela je u medije i izazvala veliku pažnju javnosti.

”Anđelka nije željela veliku svadbu i medije koji su neprekidno izvještavali o njoj i Marku, stoga su se odlučili za tajnost. Nisu dijelili fotografije ni sa društvenih mreža, niti su dali izjave za medije”, rekao je izvor blizak paru za Kurir.

Podaci o tome je li Anđelka uzela Markovo prezime nisu još uvijek poznati, međutim, izvor navodi da su mladenci organizirali svečani ručak u popularnom restoranu u Zemunu. Restoran je prepoznatljiv po svom atraktivnom vrtu i dobroj hrani, a povodom vjenčanja glumice, cijelo je mjesto bilo ukrašeno bijelim stolnjacima i lampicama, doznaje se iz Blica.

Par je dobio i podršku Anđelkinog bivšeg supruga Darija Prpića koji je izjavio: ”Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv.”

Anđelka Prpić i Dario Prpić bili su u braku od 2011. do 2020. godine, iz kojeg imaju sina Jakšu. Anđelka i Marko su u svibnju ove godine postali roditelji kćerkice Čarne.

Related Article