Andrea Šušnjara, pjevačica grupe Magazin, nedavno je otputovala na odmor u Barcelonu i svoje pratitelje na Instagramu intrigirala objavom kojom je otkrila da nije sama.

Andrea Šušnjara, koja je nedavno proslavila 36. rođendan, odlučila je posjetiti španjolsku prijestolnicu i pritom se opustiti te uživati u razgledavanju grada. Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj nosi ružičastu haljinicu i pozira na krovu zgrade s pogledom na Sagradu Família. Ta atraktivna fotografija privukla je pozornost njezinih pratitelja koji su s nestrpljenjem iščekivali daljnje vijesti.

Tijekom svog boravka u Barceloni, Andrea je redovito objavljivala fotografije i videozapise na svojim društvenim mrežama. Na jednoj od fotografija se nazdravlja s nepoznatim muškarcem, čije ruke su jedini vidljivi dio snimke. Ova objava je izazvala veliku znatiželju kod njezinih obožavatelja koji su se zapitali tko je taj misteriozni suputnik.

Iako Andrea nije iznijela detalje o svom privatnom životu, ranije je otkrila da joj je proteklo ljeto bilo teško zbog završetka dugogodišnje veze. No, kako je istaknula, ovo ljeto želi iskoristiti za putovanja i nove avanture.

Andrea se također suočava s izazovima vezanim uz zdravlje, budući da joj je dijagnosticirana bolest štitnjače te je prethodno pobijedila rak jajnika kada je imala samo 20 godina.

Pratitelji i obožavatelji su jedva dočekali da se Andrea vrati s odmora kako bi mogli saznati više detalja o njezinom tajnovitom suputniku. U međuvremenu, mogu uživati u fotografijama s njezinog putovanja i diviti se njezinoj hrabrosti u suočavanju s izazovima koje život donosi.

Piše: Showbuzz

Related Article