Arnold Schwarzenegger je stigao na Oktoberfest u Münchenu sa svojom djevojkom Heather Milligan.

Legendarni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger (76) zajedno sa svojom partnericom Heather Milligan (48) privukao je pažnju na Oktoberfestu u Münchenu.

On se pojavio u neobičnom kožnom sakou i hlačama, a ispod njih je nosio visoke čarape. Kombinirao je sa crnom majicom i smeđim kožnim cipelama.

Njegova partnerica je nosila ružičastu svilenu haljinu sa bijelom čipkastom majicom ispod nje, čime je stvorila izgled bavarske nošnje.

Zajedno su pozirali i se smiješili pred okupljenim fotografima i njihovim obožavateljima. Nakon toga su otišli obići Oktoberfest sa svojim društvom.

Veza između Arnolda i Heather, koja je fizioterapeutkinja, postala je javno poznata 2013. godine kada su zajedno počeli nastupati na događajima. Od tada ju je Arnold često spominjao i u intervjuima.

Podsjetimo, Arnold je bio u braku s Mariom Shiver, sa kojom ima troje djece: sina Christophera i kćeri Katherine i Christine. Također, ima i sina Josepha Baena koji je rezultat izvanbračne veze s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred Patriciom Baenom.

 

Piše: Showbuzz

Related Article