Uživajte u predivnoj zabavi, radosti i suzama dok najnovija sezona Supertalenta otkriva nevjerojatne talente. Deseta sezona ovog omiljenog showa slavi jubilarni rođendan, a kandidati su spremni da vas ostave bez daha. Donosimo vam ekskluzivan uvid u backstage svijet Supertalenta.

 

Sviranje, pjevanje, mađioničarstvo, ples i konceptualna umjetnost – sve ovo i više očekuje vas na Supertalent pozornici! Prikazujemo vam nevjerojatno talentiranu ekipu koja će vas ostaviti bez riječi.

 

“Ja sam princ Petar 23 – to je moje umjetničko ime, a moje pravo ime je Petar Dugandžić. Dolazim iz Hercegovine i moj najveći talent je percepcija svijeta oko nas. Iako ne mogu direktno pokazati svoj talent, mogu vam barem dočarati kako ja vidim svijet”, izjavljuje Petar

Marko Vasić iz Srbije će oduševiti sviranjem gitare, dok je Dragana Golemac iz Austrije umjetnica koja kreira remek-djela s kosom.

“Došao sam da pokažem svijetu da postoji nešto drugačije i da nema ničega lošeg u tome ako se izlegneš iz jajeta ili budeš posut zlatom. Idemo!” dodaje Petar.

“Pjevam od malih nogu, od tko zna koje godine, i to zaista volim. Mama me prijavila na audiciju, bez da sam ikad znao, i saznao sam par mjeseci kasnije. Bio sam u šoku”, kaže Ena Fišter

Dok su neki talenti potpuno opušteni, drugi su malo nervozni…

“Imam jako veliku tremu, nadam se da će sve dobro proći”, izjavljuje Ena.

“Srce mi skače iz prsa od uzbuđenja”, priznaje Hrvoje.

Hrvoje dolazi iz Podravine i po struci je automehatroničar, ali je zaljubljenik u usnu harmoniku još od djetinjstva.

“Volim sviranje i glazbu, to je način na koji mogu izraziti sebe jer ne znam note i nisam išao u glazbenu školu. To je čisto iskustvo, zabava i ljubav prema glazbi”, kaže Hrvoje.

Žiri čine dobro poznata četiri člana, čija će riječ odlučiti o prolasku dalje ili odlasku kući.

“To su divni i pametni ljudi, znaju ono o čemu pričaju. Jedva čekam čuti njihova mišljenja o našim nastupima. Ovo je jedinstveno iskustvo koje se ne događa svaki dan”, dodaje Dugandžić.

Najstroža članica žirija već ima reputaciju.

“Malo me plaši Martina, samo malo”, priznaje Hrvoje.

Hoće li njihove strahove opravdati, saznajte već ovu nedjelju kad počinje 10. sezona najpopularnijeg showa na svijetu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije možete besplatno pogledati na novatv.hr.

 

Piše: Showbuzz

Related Article