Donna D’Errico nedavno je na Instagramu objavila provokativnu fotografiju u plavom bikiniju s izrezbarenim metalnim leptirom koji joj prekriva najintimniji dio tijela.

Američka glumica Donna D’Errico stekla je slavu u popularnoj seriji “Baywatch” koja je ostavila veliki trag u njezinoj karijeri. Danas najviše pažnje privlači svojim nevjerojatnim izgledom i samopouzdanjem u prikazivanju svoje fit figure u bikinijima i atraktivnim modelima donjeg rublja.

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, 55-godišnja Donna je pokazala jedno od njezinih najprovokativnijih izdanja do sada – plavi bikini koji je oblikovan tek metalnim leptirom i malim komadićem tkanine kako bi prekrili najosjetljivije dijelove tijela. Osobitu pozornost privlače njezine bujne grudi i mladoliko lice. Uz objavu je naglasila da neće prestati s objavljivanjem fotografija u bikinijima.

Njezini pratitelji na društvenim mrežama iskazuju divljenje. “Prekrasna si”, “Bikini ti sjajno stoji”, “Jadni leptir”, “Lijepa dama”, “Nastavi s objavljivanjem, molim te”, “Impresionirana sam tvojom ljepotom”, komentiraju oduševljeni fanovi.

Iako su prije nekoliko mjeseci paparazzi snimili Donnu na ulici te otkrili kako izgleda u stvarnosti, njezini obožavatelji ostaju vjerni i divljaju o njezinoj nevjerojatnoj ljepoti. U tim fotografijama izvanzemaljski izgleda, dok je bez trunke šminke, s šiltericom na glavi i odjevena u široki bijeli kombinezon. Također, nije bilo ni traga savršenoj liniji kojom se redovito hvali na društvenim mrežama.

Gledajući slike na Instagramu, teško je povjerovati da Donna ima 55 godina i izgleda poput Barbie lutke. Jednom prilikom je otkrila tajnu svog izgleda, naglašavajući da se pridržava biljne prehrane i veganstva, što je za nju bilo pravo otkriće.

Donna je također nekoliko puta pozirala za časopis Playboy, a svoje gole fotografije koristi kako bi prikupila novac za pomoć žrtvama trgovanja ljudima, obrazovanje ranjivih ljudi i podršku preživjelima u povratku u samostalan život. I dalje nastavlja svoju glumačku karijeru, a među njenim najnovijim filmovima su “116 MacDougal” i “Escape from Area 51”.

“`html“`

Related Article