Netflix je napokon predstavio dugoočekivani dokumentarni serijal pod nazivom Beckham. U ovom serijalu, upoznajemo privatni život jednog od najplanetarnije popularnih i najuspješnijih nogometaša svih vremena – Davida Beckhama. Bez obzira na to jeste li ljubitelj nogometa ili ne, ova priča će vas zasigurno iznenaditi.

Oskarom nagrađivani redatelj Fisher Stevens i scenarist Alexander Hodgson zajedno su stvorili četverostrani dokumentarni serijal koji se ističe kao nešto sasvim drugačije od uobičajenih dokumentaraca o nogometnim zvijezdama. Već u prvoj epizodi, možete osjetiti kako ovaj serijal kombinira elemente ozbiljnog dokumentarca o karijeri Beckhama s dojmom gledanja dobro napravljenog reality showa.

Osobno, najviše su me zainteresirali upravo ti dijelovi serijala koji su prikazivali Beckhamov privatni život. Kroz serijal, pratimo Beckhama dok opušteno šeće svojim predivnim engleskim imanjem, skuplja med, roštilja i jednostavno uživa u plodovima svog rada. Prikazuje se mladi David od trenutka kada je prvi put zakoračio na nogometno igralište u dvorištu sa svojim ocem, preko slavnih dana u Manchester Unitedu, pa sve do ključnog trenutka u njegovom životu – dolaska Sir Alexa Fergusona. Serijal donosi zanimljive uvide u odnos između Beckhama i Fergusona koji je bio sličan odnosu oca i sina, a koji je s vremenom postepeno jenjavao.

Impresivna ekipa sugovornika uključuje Ronalda, Luisa Figa, Sir Alexa Fergusona i mnoge druge. Osim toga, serijal se također bavi fascinantnim odnosom između Davida i Victorije Beckham, poznatog kao ultimativni par moći. U serijalu se otkriva novi sloj njihovog odnosa koji prije nismo poznavali.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj nogometa ili ne, Beckham je inspirativan dokumentarni serijal koji spaja trenutke reality TV-a s intimnim prikazom jednog od najpoznatijih parova na svijetu. Prikazuje najsretnije i najteže trenutke obitelji Beckham, njihova iskrena mišljenja te nas na trenutak uvlači u njihov vrtlog života. Preporučujem ovaj dokumentarni serijal svima, čak i onima koji nisu ljubitelji nogometa.

Piše: Showbuzz

Related Article