David Beckham nedavno je podijelio video na kojem ga njegova kćer Harper uređuje za Tjedan mode u Parizu, a na kraju je poljubio u usta kao znak zahvalnosti. Ovaj gest ponovno je izazvao podijeljene reakcije njegovih pratitelja. Mnogi smatraju da poljubac nije pravilan način iskazivanja očeve ljubavi prema kćeri, dok drugi vjeruju da je njihovo pravo pokazivati intimnost na način koji njima odgovara. Beckham je otkrio da je nježan prema svojoj djeci te da želi pokazati ljubav prema njima. Ovo nije prvi put da je David poljubio Harper na ovaj način, ali mu je važno naglasiti da je njihov odnos izuzetno blizak i privržen.

Beckham je objasnio svoje postupke na svom Instagram profilu, gdje je odbacio kritike i rekao: “Kritizirali su me jer sam poljubio svoju kćer u usta. Svu svoju djecu ljubim u usta. Brooklyna možda ne, jer on je odrastao i moglo bi mu to biti čudno.” David i njegova supruga Victoria vjenčali su se 1999. godine i imaju četvero djece: sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper Seven. Obitelj Beckham često provodi vrijeme zajedno, a ovog ljeta su uživali u Hrvatskoj prije nego što su se morali rastati.

Beckhamovi odgajaju djecu na nježan i blizak način te žele pokazati svoju ljubav prema njima. Iako ponekad izazivaju podijeljene reakcije, njihov odnos je intiman i stvoren je s mnogo ljubavi. Bez obzira na mišljenja drugih, Beckham i Harper nemaju problema izraziti svoju bliskost na način koji odgovara njima kao obitelji.

Više o ovome pročitajte na Showbuzz.

Related Article