Nedavno su Ben Affleck i Jennifer Garner izazvali mnogo pažnje kada su uhvaćeni u prisnom trenutku dok su svoju kćerku Seraphinu skupljali iz škole. Ova situacija je pobudila pitanja o reakciji Jennifer Lopez.

Paparazzi su snimili glumca Bena Afflecka u zagrljaju, ali ne s Jennifer Lopez već s bivšom Garner.

Bivši supružnici su bili uhvaćeni u automobilu, nakon što je Ben pokupio svoju najmlađu kćerku Seraphinu iz škole. Jennifer je sjela na zadnje sjedalo automobila i prigrlila Bena koji je sjedio na vozačkom sjedalu, a on je svoju glavu naslonio na njeno rame.

Seraphina je bila na suvozačkom mjestu i razgovarala s mamom, pa mnogi sada razmišljaju o Jennifer Lopez i njenom stavu prema ovim scenama. Jennifer Lopez trenutno je u vezi s Benom, što dodatno podiže zanimanje za ovu situaciju.

Podsjetimo, Ben i Jennifer Garner imaju zajedno kćer Violet i sina Samuela. Nakon razvoda 2018. godine, ostali su u dobrim odnosima. Ben je bio u vezi s kolegicom Anom de Armas prije obnove veze s Jennifer Lopez.

Nedavno su također uhvaćeni kako se grle, što je još jedan dokaz dobrih odnosa između bivših supružnika, a Ben je pritom bio viđen s osmijehom na licu nakon dužeg vremena. Sve ove situacije izazivaju veliku znatiželju među obožavateljima i medijima.

Piše: Showbuzz

Related Article