50 Cent nezaboravni koncert održao u Areni Zagreb

Američki reper 50 Cent održao je spektakularan koncert u punoj zagrebačkoj Areni kao dio svoje svjetske turneje The Final Lap Tour, kojom obilježava 20. godišnjicu svog prvog albuma “Get Rich or Die Tryin”.

48-godišnji pjevač izveo je svoje najveće hitove, uključujući “Candy Shop”, “In da Club”, “Window Shopper”, “Many Men”, i “Best Friend”. Tijekom nastupa impresionirao je publiku ne samo izvedbom, već i svojim brojnim presvlačenjima te prisutnošću plesačica i pratećih repera.

“Bio sam ovdje već jednom, tada ste bili dosta glasni”, rekao je reper kada je stupio na pozornicu, izražavajući svoje oduševljenje što su obožavatelji pjevali sve hitove zajedno s njim.

Prije 50 Centa, publiku je u Areni zabavljao Busta Rhymes koji je pohvalio ljepotu Hrvatica i izrazio želju za pronalaskom djevojke u Hrvatskoj.

50 Cent je već nastupao u Hrvatskoj 2007. godine, kada je održao koncert u Domu sportova. Tada je procurila snimka na kojoj navodno konzumira kokain, što je uzrokovalo kontroverze. Ipak, čini se da je reper promijenio mišljenje o svojim nastupima u Hrvatskoj.

Piše: Showbuzz

Related Article