Kerry Katona, bivša glazbena zvijezda grupe Atomic Kitten, oduševila je javnost svojom transformacijom dok odmara na španjolskom odmoru.

Bivša članica slavne grupe Atomic Kitten, Kerry Katona, snimljena je kako s ponosom pokazuje svoju novu liniju u bikiniju dok odmara u Španjolskoj. Nakon uspješnog gubitka kilograma, Kerry, koja ima 43 godine, uživa pored bazena i sunča se u plavom bikiniju, bez zadrške pozirajući paparazzima s osmijehom na licu.

Kerry je izgubila čak 19 kilograma i sada s ponosom pokazuje svoju vitkiju figuru nakon što je poduzela rigorozan režim vježbanja i uspjela vratiti se na svoju prethodnu kilažu.

Osim glazbene karijere, Kerry je postala poznata i po ekskluzivnim fotografijama koje je podijelila na platformi OnlyFans. Kako bi prebrodila financijske probleme, Kerry je zaradila milijun funti na ovoj popularnoj platformi.

“Nikada nisam srela nekoga poput sebe – doživjela sam bankrot, postala milijunašica, ponovno bankrotirala i opet postala milijunašica. Samo ja to radim. Zahvalna sam OnlyFansu i svojim fanovima. Tijekom prvog lockdowna bila sam blizu trećeg bankrota i bilo je teško. Tada mi je sinulo otvoriti račun na OnlyFansu i danas sam sretna što sam to učinila”, izjavila je Kerry za Mirror.

Kako bi pokrila troškove stanarine, Kerry je bila prisiljena prodati vjenčani dar svog bivšeg supruga Briana McFaddena.

“Nisam si mogla priuštiti stanarinu. Iako sam imala vrijedan džuboks koji mi je bio poklon od Briana, morala sam ga prodati za 1900 funti”, objasnila je.

Kerry je postala poznata kao članica grupe Atomic Kitten, no danas plijeni pažnju javnosti ne samo svojim pjevanjem, već i svojim izgledom i novim načinom života. Nerijetko šokira javnost svojim fotografijama na društvenim mrežama, budući da je otvoreno govorila o strogoj dijeti kojoj se podvrgla nakon što je nakupila suvišne kilograme. Također, Kerry nije skrivala odlaske na estetske zahvate, a priznala je da je liposukcija bila jedan od prvih zahvata koje je poduzela. Danas se ponosi rezultatima svog napornog rada i uz podršku svog dečka i osobnog trenera Ryana.

Kerry je prošla kroz tri propala braka i ima četvero djece. Uspjela je prebroditi teška razdoblja u svom životu, uključujući i borbu s ovisnošću i teškim djetinjstvom.

Uz svoju uspješnu glazbenu karijeru, Kerry Katona je postala inspiracija mnogim ženama diljem svijeta koje žele ostvariti pozitivnu promjenu u svom životu i postići svoje ciljeve.

Piše: Showbuzz

Related Article