Ashley Judd pojavila se u javnosti nakon teške ozljede noge i to na konferenciji Clinton Global Initiative koju je organizirala obitelj bivšeg američkog predsjednika.

Holivudska glumica Ashley Judd pojavila se nakon dugo vremena u javnosti i to nakon što je slomila nogu u nesreći na planinarenju 2021. godine, a prigoda za izlazak bila je konferencija Clinton Global Initiative u New Yorku na kojoj je držala govor.

Ashley Judd, koja sada ima 55 godina, nosila je dugu plavu haljinu s kratkim rukavima i cvjetnim uzorkom, ali nakon što je izašla na pozornicu, glavna tema postala je njezino gotovo neprepoznatljivo lice.

Otkako se rijetko pojavljuje u javnosti, nedavno je informirala obožavatelje o svom zdravstvenom stanju putem Instagrama i podijelila sretne vijesti da ponovno normalno hoda nakon teške ozljede noge u veljači 2021. godine. “Hodam. Švicarska. Nakon pet prijeloma desne noge, paraliziranog stopala i moguće amputacije, noga i ja smo daleko stigli u 2,5 godine od moje nesreće u Demokratskoj Republici Kongo. Došle smo daleko do ovih Alpa, iz čiste radosti, samopouzdano. Zauvijek sam i duboko zahvalna Kongoancima koji su me spasili, kirurzima, neurolozima i fizioterapeutima koji su mi omogućili ovaj zapanjujući oporavak”, napisala je tada.

Unatoč kritikama glumica se suočila s izgledom, Ashley je odlučila priznati da je počela uzimati botoks kao lijek za migrene te je odgovorila onima koji su joj se rugali. “Ono što ja znam je da bolujem od migrena već više od godinu dana, a migrene pogađaju jedno od četiri kućanstva u SAD-u. Botoks je standardni tretman za moju bolest, a moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 tjedana. Neki su me prijatelji savjetovali da ne objavljujem tu medicinsku činjenicu jer bi se mogla upotrijebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Sram treba biti onima koji izvrću moje riječi”, izjavila je glumica.

Također, osvrnula se na usporedbe svog izgleda od prije nekoliko godina s onim danas. “Ono što znam je da su me mizoginisti na Twitteru napadali uspoređujući novu verziju mene s idealiziranom verzijom prije debljanja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko tijelo i mršavije lice samo su različiti aspekti iste patrijarhalne kovanice”, istaknula je.

Ashley je inače poznata po brojnim uspješnim serijama i filmovima, među kojima se ističu “Vrućina”, “Kolekcionar”, “Dvostruka opasnost”, “Netko poput tebe” i mnogi drugi, a za svoje je uloge dobila brojna priznanja.

Piše: Showbuzz

Related Article