Proslavljeni događaj nedavno je bio poprište javnog pojavljivanja bivše Miss Hrvatske, Ivane Delač, i njenog dugogodišnjeg partnera, Slobodana Brezaka, koji je dosad pažljivo skrivao od medija.

Ivana Delač, bivša Miss Hrvatske, poznata po svojoj uspješnoj karijeri u svijetu modelinga nakon osvajanja titule, nedavno je prisustvovala proslavi 25. rođendana poliklinike Svjetlost, u pratnji svog voljenog partnera kojeg je dosad uspješno izbjegavala otkriti javnosti.

Za vrijeme događaja, Ivanu su fotografi uhvatili u zagrljaju sa Slobodanom Brezakom, koji je menadžer tvrtke specijalizirane za proizvodnju ortopedskih pomagala, a do sada je ostao nepoznat široj javnosti.

Ovaj zaljubljeni par pozirao je zajedno, dok je Ivana zablistala u duge žute haljine, dok je njen partner nosio elegantno plavo odijelo.

Ivana Delač je osvojila titulu Miss Universe Hrvatske 2003. godine, nakon čega je nastavila karijeru u organizaciji evenata. Trenutno, s bivšim suprugom Ivicom Đolom, ima sina Nou.

”Već nekoliko mjeseci sam sretno zaljubljena. Neću otkrivati previše, osim što mogu reći da sam sretna, ispunjena i blagoslovljena”, izjavila je Ivana početkom ove godine za In magazin.

Bivši brak Ivane Delač, koji je trajao trinaest godina, ostavio je samo sretne uspomene, a sada ona daje novu šansu braku.

”Mogu reći da mi drugi brak donosi veću sreću od prvog. Zašto? Zato što smo zreliji, što smo prošli kroz iskustva, što tražimo partnera koji odgovara svim našim potrebama, od karijere do karakternih osobina koje smo otkrili u sebi do četrdesetih. Kada tražite sreću po drugi put, želite da to bude sreća za cijeli život!”, izjavila je Ivana.

Čini se da je Slobodan pružio toj sreći Ivani Delač.

Piše: Showbuzz

Related Article