Kevin Federline, bivši suprug Britney Spears, snimljen je po prvi put nakon preseljenja na Havaje u romantičnoj šetnji sa svojom dugogodišnjom suprugom Victorijom Prince.

Bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline, izgledao je iznimno sretan u romantičnoj šetnji plažom sa svojom suprugom Victorijom Prince. Njih dvoje su snimljeni po prvi put nakon što su se preselili na Havaje. Victorija je pokazala vitku liniju u bikiniju dok su oni uživali u zaljubljenim pogledima.

Kevin, koji ima 45 godina, izgleda oduševljen svojim novim životom na egzotičnom rajskom otoku Havaji. On i Victoria su se preselili sa svoje troje djece – 12-godišnjom Jordan Kay, 9-godišnjom Peyton Marie, 18-godišnjim sinom Seanom Prestonom Federlineom i 17-godišnjim Jaydenom Jamesom. Sean i Jayden su plod njegovog prethodnog braka sa Britney Spears, koja ima 41 godinu.

Nedavno je Kevin progovorio o odnosu Britney i njihovih sinova, otkrivajući da su golišave slike i snimke koje Britney objavljuje na društvenim mrežama glavni razlog zbog kojeg sinovi više ne žele viđati majku. Sean i Jayden su već mjesecima odlučili da ne žele vidjeti svoju majku. Čak nisu htjeli prisustvovati njenom vjenčanju, rekao je Kevin u intervjuu.

Iako je dugo šutio o njihovom odnosu zbog djece, Kevin je sada izazvao mnoge komentare nakon što je progovorio. Posebno se istaknula njegova izjava o načinu postupanja njenog oca prema Britney: “Mislim da ju je njegova konzervativnost spasila”, rekao je.

Britney i Federline su bili zajedno od 2004. do 2007. godine, a trenutno je Britney u procesu razvoda od Sama Asgharija. Ona je pronašla podršku i utjehu kod Sama nakon mnogo godina tuge, ali njihova priča nije imala sretan završetak. Britney je nedavno objavila bizarne snimke u kojima plesa i drži noževe, što je izazvalo zabrinutost kod njenih obožavatelja i pratitelja, koji smatraju da bi trebala potražiti stručnu pomoć.

Piše: Showbuzz

Related Article