Robert Mareković, bivši pjevač Fantoma, nedavno je ostvario svoj dugogodišnji san snimivši duet s Nenom Belanom. U razgovoru s našom Anjom Benetom, otkrio je ne samo detalje o ovoj suradnji, već i zanimljive informacije o svojoj glazbenoj karijeri. Između ostalog, priznao je da je dobio ponudu da bude novi Zlatko Pejaković i da pjeva na Euroviziji.

Kao dugogodišnji fan grupe Đavoli, Robert je oduvijek želio surađivati s Nenom Belanom. Njihov duet na pjesmi “Čuvaj me, pazi me” pružio mu je priliku da ostvari tu želju i obogati klasični hit novim zvukom. Osim toga, otkrio je da je dobio ponudu da bude novi Zlatko Pejaković, što bi mu garantiralo pjesme i album te veću popularnost na domaćoj glazbenoj sceni. Međutim, Robert je odbio ponudu jer smatra da glazba treba biti ideologija, a ne samo poslovni potez.

U razgovoru je dao i detalje o svojoj ljubavnoj prošlosti, priznajući da je u mladosti često patio zbog loših ljubavnih iskustava. Otkrio je i jednu zanimljivost iz svoje karijere – da je umjesto Daniela Popovića gotovo predstavljao Hrvatsku na Jugoviziji 1991. godine.

Cijeli razgovor s Robertom Marekovićem možete pogledati u prilogu In magazina.

IZVOR: Showbuzz

Piše: Showbuzz

Related Article