Blanka Vlašić je 2008. godine prošla kroz operaciju devijacije septuma, uz korekciju nosa.

Blanka Vlašić, poznata hrvatska atletičarka, ostvarila je brojne sportske uspjehe tijekom karijere i bila je stalno pod povećalom javnosti. Nije mogla sakriti da je prošla kroz estetski zahvat, o čemu je otvoreno govorila.

Godine 2008., Blanka Vlašić je prošla kroz zahvat za devijaciju septuma, ometajući joj disanje, kao i korekciju nosa. “Pregovarala sam o ovom zahvatu već neko vrijeme i samo sam čekala pravi trenutak. Cilj je bio riješiti probleme s disanjem koji su me smetali kao sportašici. Kada mi je estetski kirurg Siniša Glumičić iz Zagreba, kod kojeg sam obavila zahvat, predložio da u isto vrijeme ‘popravimo’ i nos, pomislila sam: ‘Zašto ne, budući da ću se već naći pod anestezijom?’ Međutim, nikada ne bih prošla kroz ovaj zahvat samo iz estetskih razloga. Svojim ‘starim’ nosom mogla sam mirno živjeti cijeli svoj život. U mojoj obitelji svi imaju istaknutije nosove”, izjavila je Blanka za Gloriju.

Sada su procurile fotografije iz 2007. godine, nakon što se Blanka vratila s Svjetskog atletskog prvenstva u Osaki, na kojemu je osvojila naslov svjetske prvakinje u skoku u vis, na kojima se jasno vidi kako je njen nos izgledao prije operacije.

Pogledajte fotografije u galeriji.

Od trenutka kada se povukla iz atletike, Blanka je osnovala obitelj s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Par se vjenčao u svibnju prošle godine, a u studenom su dobili sina Monda. Zanimljivo je da je Blanka rodila 8. studenog, na svoj 39. rođendan, i trenutno uživa u majčinstvu, daleko od očiju javnosti, ali povremeno dijeli posebne trenutke sa suprugom i sinom na društvenim mrežama.

Piše: Showbuzz

Related Article