Zlatko Pejaković, legendarni osječki pjevač, već desetljećima oduševljava Hrvate svojim pjesmama. Međutim, ono što mnogi ne znaju je da je Zlatko često nastupao na pozornici unatoč bolovima i temperaturi, a publika nije ni primijetila.

Zlatko Pejaković je pjevač čija je karijera trajala već 56 godina, a brojni koncerti bile su njegova svakodnevica. Međutim, nije uvijek bilo lako.

Za Večernji je Zlatko otkrio da je često nastupao s temperaturom i bolovima uzrokovanim išijasom, a publika nije ni primijetila.

”Kad se popnem na pozornicu, sve što je do tada postojalo, tog trenutka prestaje. Nastupao sam sa temperaturom 40, imao bolove od išijasa, izlazio sam na pozornicu iz hitne pomoći, ali nitko nije primijetio. Moja publika došla je na koncert da zaboravi svoje probleme i provede nekoliko sati u opuštanju, pjevanju i ludovanju. Ja im to moram dati. Publika mi vjeruje, a ja im neću nikada izdati to povjerenje”, izjavio je za Večernji.

Zlatko je istaknuo da njegova kondicija i izdržljivost na pozornici nisu rezultat tjelovježbe, već prisutnost adrenalina. ”Taj adrenalin prenosim na publiku i to je čudesan lijek. Komuniciramo, uzimamo i dajemo jedno drugom”, dodao je.

Iako su godine prošle, Zlatko Pejaković nema namjeru odustati od svoje karijere. Njegov raspored koncerata je uvijek pun, a svake godine objavljuje i nove albume s novim hitovima.

Piše: Showbuzz

Related Article