U svojim nadolazećim memoarima, Britney Spears napokon otkriva pravi razlog obrijane glave 2007. godine.

Britney Spears, bivša pop princeza, iznenadila je javnost kada je obrijala glavu u frizerskom salonu u Tarzani, predgrađu Los Angelesa. Sada otkriva kako je to bio njezin način oslobađanja od prevelike medijske pažnje i konstantnih pritisaka da bude savršena.

U svojim memoarima pod nazivom “Žena u meni”, koje uskoro izlaze, 41-godišnja pjevačica otkriva detalje o incidentu. “Promatrali su me cijeli život, fokusirajući se na moje tijelo. Brijanje glave bio je način na koji sam se suprotstavila”, objašnjava Britney.

Nakon incidenta, Britney je stavljenja pod sudski nadzor koji je trajao 13 godina. To je značilo da je morala nositi dugu kosu i slijediti stroge upute. “Osjećaj da nikad nisi dovoljno dobro dijete je slomio moju dušu”, piše ona u memoarima.

Osim toga, Britney detaljno opisuje kako je njezin otac imao potpunu kontrolu nad njezinim tijelom i novcem, nanoseći joj bol. Očekuje se da će memoari otkriti još više o njenom iskustvu.

Memoari “Žena u meni” bit će objavljeni krajem mjeseca, a ovi fragmenti sigurno će privući veliku pažnju javnosti. Više informacija možete pronaći na stranici Showbuzz.

Related Article