Britney Spears je nedavno objavila bizarni video samo dan nakon što je izbrisala svoj Instagram račun, ali se brzo vratila.

41-godišnja Britney je podijelila još jedan kontroverzni video u kojem se dotjeruje i pozira, noseći malenu haljinu od čipke koja jedva pokriva njene grudi.

Ova pjevačica je nedavno podijelila i fotografiju sebe u donjem rublju, te poručila obožavateljima da im nedostaje i da je zahvalna na podršci. Međutim, Britney nije prvi put izbrisala svoj Instagram račun, već je to već jednom učinila u lipnju.

Postoje zabrinutosti u vezi psihičkog stanja Britney Spears, posebno nakon što je objavljeno da se razvodi od supruga Sama Asgharija. Njeni članovi obitelji žele se pomiriti s njom i pomoći joj jer se boje da bi mogla pasti u novi psihički slom.

Britney je prošla kroz nekoliko teških perioda 2007. i 2008. godine, nakon razvoda od svog tadašnjeg supruga. Njezina obitelj strahuje da bi se takva situacija mogla ponoviti te se nadaju da će uspjeti pomoći Britney da ostane stabilna.

Izvor: Showbuzz

Related Article