Proslavljeni holivudski glumac Bruce Willis (68) viđen je u javnosti prvi put nakon što je njegova supruga Emma Heming Willis (45) otkrila nove informacije o njegovoj borbi s demencijom. Paparazzi su snimili Brucea na suvozačkom mjestu u automobilu koji je vozio drugi muškarac, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Emma Heming Willis je nedavno gostovala u emisiji Today show gdje je otvoreno progovorila o Bruceovoj dijagnozi frontotemporalne demencije. “Naučila sam da je demencija teška, kako za osobe kojima je dijagnosticirana, tako i za njihove obitelji. Tako je i u našem slučaju. Kažu da je to obiteljska bolest i zbilja jest”, ispričala je Emma. Na pitanje je li Bruce svjestan svoje bolesti, Emma je u suzama odgovorila: “Teško je znati”. Unatoč svim izazovima, Emma je istaknula da im je točna dijagnoza olakšala život.

Gostovanje Emme u emisiji pohvalila je i Bruceova bivša supruga Demi Moore, kao i njihove kćeri, koje su na društvenim mrežama izrazile ponos na nju. Bruceova bivša supruga ostala je bliska s glumcem, s kojim ima tri kćeri Scout, Tallulah i Rumer, a u odličnim je odnosima i s njegovom sadašnjom suprugom.

Podsjetimo, Bruceu je u ožujku prošle godine dijagnosticirana afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, zbog čega se umirovio od glume. U veljači ove godine dijagnosticirana mu je frontotemporalna demencija. Frontotemporalna demencija je okrutna bolest koja može pogoditi svakoga i za koju mnogi nisu čuli. Nadamo se da će medijska pažnja koja prati Bruceovo stanje podići svijest o ovoj bolesti i potaknuti daljnja istraživanja.

Bruce Willis je tijekom svoje bogate karijere postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najpoznatijih filmova su “Umri muški”, “Peti element”, “Pakleni šund” i “Šesto čulo”.

Piše: Showbuzz

Related Article