Matthew Perry, poznat po ulozi Chandlera Binga u popularnoj seriji “Prijatelji”, nedavno je uhvaćen u izlasku sa nepoznatom ljepoticom.

Američki glumac Matthew Perry (54) primijećen je kako izlazi s misterioznom brinetom, s kojom je ručao u popularnom restoranu Nobu Malibu u Kaliforniji.

Ova rijetka pojava Matthewa privukla je pažnju, a neki su primijetili da ta nepoznata žena ima određenu sličnost s njegovom bivšom djevojkom, slavnom glumicom Julijom Roberts. Matthew i Julia su bili u vezi 1996. godine, ali su se ubrzo razišli.

Više fotografija ovog susreta možete vidjeti ovdje.

Matthew Perry je u svojim memoarima “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” opisao svoju vezu s Julijom, kao i brojne druge veze s kolegicama, poput Neve Campbell, Lauren Graham i Lizzy Caplan.

Nakon tri godine veze, Matthew je nedavno prekinuo zaruke s Molly Hurwitz, te je sada slobodan. Međutim, njegovi prijatelji su navodno zabrinuti zbog njegovih loših navika, kao što su pušenje i nezdrava prehrana.

Omiljeni “Prijatelj” je prošao kroz tešku borbu s ovisnošću, s obzirom na to da je bio 15 puta na odvikavanju od droge i alkohola. Također je otkrio da su ga liječnici jednom prilikom smatrali klinički mrtvim, nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti.

Matthew Perry je postao svjetski poznat po ulozi Chandlera Binga, ali priznaje da zbog svojih ovisnosti ne može ni pogledati seriju “Prijatelji”. Otkrio je da se ne sjeća nekih dijelova sa seta, jer je bio ovisan o lijeku Vicodin koji je uzimao radi bolova nakon nesreće.

Written by: Showbuzz

Related Article