Fotografije Mate Jankovića iz 2012. godine pokazuju značajne promjene u njegovom izgledu.

Hrvatski chef Mate Janković, poznat po svom sudjelovanju u popularnom showu MasterChef, nedavno je objavio svoje slike iz tog vremena.

Tijekom snimanja 2012. godine, Mate je izgledao potpuno drugačije u usporedbi s današnjim izgledom. Osim što je imao nekoliko kilograma više, imao je i drugačiji stil.

No, u posljednjih godinu dana Mate je prošao veliku transformaciju. Ispostavilo se da je izgubio gotovo 30 kilograma. No, to nije jedina promjena koja mu se dogodila u zadnje dvije godine.

Mate Janković je na društvenim mrežama otkrio da je odlučio promijeniti svoj život iz korijena.

U svom postu na Facebooku, Mate je napisao: “Prije nepune dvije godine bio sam nezadovoljan načinom života i odlučio sam se na promjenu gotovo svega. Htio sam postati bolja verzija sebe, riješiti se loših navika koje su me sprječavale u tome. Promjena nije bila samo u mršavljenju, već u svakom aspektu mog života. Htio sam biti bolji čovjek, otac i živjeti zdravije.”

Njegova odluka i posvećenost donijeli su mu nove obožavatelje i obasipaju ga komplimentima. Unatoč tome, Mate vješto skriva svoj ljubavni status od javnosti.

Related Article