Kći Zdravka Čolića, Una Čolić, je proslavila svoj 22. rođendan u Milanu, a na Instagramu je podijelila skupocjene poklone koje je dobila.

Una Čolić često privlači pažnju regionalnih medija zbog svojih izazovnih fotografija, a ovaj put je proslavila svoj rođendan u Italiji.

Rođendan je provela u Milanu, gdje je večerala sa prijateljicama i primila luksuzne poklone. Na Instagramu je podijelila fotografiju Louis Vuitton kutijice i desert sa natpisom “Sretan rođendan”. Također je podijelila i fotografije iz lifta sa svojim prijateljicama, na kojima nosi crvene ruže.

Una se često hvali luksuznim životnim stilom na društvenim mrežama, a njen otac, Zdravko Čolić, je jednom prilikom komentirao njene fotografije koje objavljuje.

“Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva… Jednostavno, komunicira s ljudima, voli se slikati. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja joj ne mogu zabraniti, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kod kuće, pa onda čekaš da izradiš slike”, izjavio je Čola.

Zdravko Čolić ima Unu i mlađu kćerku Laru sa suprugom Aleksandrom, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Piše: Showbuzz

Related Article