Marijana Mikulić podijelila je smiješnu čestitku svog supruga za godišnjicu braka.

Naša popularna glumica Marijana Mikulić nedavno se na svom Instagram profilu počastila slijedom uspomena. Objavila je čestitku koju je dobila od supruga Josipa povodom njihove godišnjice braka.

Marijana je podijelila snimku čestitke s natpisom:

”Preživio nam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na sve što smo prošli u prethodnoj godini, nazdravit ću još jednom! Hvala ti na ljubavi i strpljenju, ustrajnosti i ogromnoj energiji koju ulažeš u našu obitelj. Ti si čudo i zahvaljujem Bogu što te imam. Možda ćemo produljiti i do 20. Sretan 19. rođendan našeg braka!”.

Međutim, u opisu objave Marijana je otkrila da se njen suprug malo zeznuo. Zapravo su proslavili 18. godišnjicu braka, a ne 19.

”Moj muž je složio ovakvu čestitku. Samo da je pogodio točne godine. Malo se zeznuo. Mislio je da smo već zaglavili 19 godina. ”Tek” smo punoljetni, u braku smo 18 godina. Ali svakako cijenim trud, moj mužić!” našalila se Marijana.

”Živimo zajedno barem toliko dugo, živio ti meni! Dobila sam cvijeće i poklon, ove godine se zaista potrudio. Možda produži i izvan državnički život”, dodala je.

Njezini pratitelji su se smijali ovoj objavi i poželjeli im još mnogo sretnih godina u braku.

Marijana i Josip imaju troje sinova i predstavljaju uzor mnogima svojim skladnim brakom. Nakon ljeta, glumica je otkrila da će Josip preseliti u Berlin, dok će ona ostati s djecom u Hrvatskoj.

Piše: Showbuzz

Related Article