Aleksandra Prijović je izazvala pravu senzaciju u regiji svojim rasprodanim koncertima u zagrebačkoj Areni. Nakon što je tri puta rasprodala ulaznice u rekordnom roku, sada je najavila četvrti koncert koji će se održati 4. prosinca.

Aleksandra Prijović je oduševljena uspjehom svojih prethodnih koncerata u Areni Zagreb. Treći koncert je rasprodan u samo jednom danu, što je bio još jedan dokaz beskrajne popularnosti ove talentirane pjevačice.

U intervjuu za Extra FM, Prijović je otkrila da je bila iznenađena ogromnim interesom za njene koncerte u Zagrebu. Nakon primitka brojnih poziva, poruka obožavatelja i insistiranja suradnika, Prijović je odlučila organizirati četvrtu Arenu.

Novi koncert će se održati 4. prosinca, četvrtu večer za redom, iako je Prijović priznala da to nije jednostavan zadatak. Bez obzira na umor i zahtjevnost nastupa, Prijović je obećala svojoj publici da će svaki koncert biti nevjerojatan spektakl koji će se pamtiti. Ona i njen tim će se potruditi da svaki koncert bude jedinstven i da premaši sva očekivanja.

Reakcije obožavatelja na društvenim mrežama pokazuju da će ljudi dolaziti iz svih krajeva svijeta da bi prisustvovali ovom neviđenom spektaklu. Prijović je odlučna da svojoj publici pruži nezaboravno iskustvo i potvrdila je da su i njena obitelj i najbliži jednako u šoku i oduševljenju zbog uspjeha koji je postigla.

Zagrebačka Arena je rijetko dostupna za nove termine, ali Aleksandra Prijović ima mnogo više obožavatelja nego što Arena ima slobodnih datuma. Njen uspjeh potvrđuje njen status kao jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji koja privlači publiku širom svijeta.

Piše: Showbuzz

Related Article