U subotu, 2. prosinca, u splitskoj dvorani Gripe očekuje nas nevjerojatno kazališno iskustvo. Legendarni balet “Orašar” dolazi u Split u potpuno novom izdanju koje će oduševiti publiku svih generacija.

“Orašar” prezentira producentska kuća Art Partner, najavljujući bogatu scenografiju i obilje scenskih rekvizita koji će stvoriti bajkovitu atmosferu. Svi elementi – od kandelabara sa svijećama i velikog kamina, do antičkih stupova i raznobojnih kostima – doprinose očaravajućem doživljaju izvedbe. Ivan Zhuravlev, umjetnički direktor Art Partnera i direktor Ukrajinskog klasičnog baleta, obećava da će ovo biti jedinstvena prilika za uroniti u priču o Klari i njezinom čarobnom snu.

Ukoliko još niste imali priliku gledati “Orašara” učinite to sada, u doba godine kada je to postala prava tradicija među domaćom i svjetskom publikom. Ova turneja u Hrvatskoj već je četvrta, a do sada je predstavu pogledalo više od 25.000 oduševljenih gledatelja.

Baletna trupa gostuje u Zadru 6. prosinca, zatim putuje u Zagreb 9. i 10. prosinca, a 16. prosinca nastavljaju u Čakovcu. Termine ostalih izvedbi u Hrvatskoj i regiji moći ćete uskoro saznati.

“Orašar” je prema priči “Orašar i kralj miševa”, a skladatelj Petar Iljič Čajkovski stvorio je nezaboravne melodije koje su osvojile publiku diljem svijeta. Ne propustite priliku da doživite ovu prekrasnu zimsku bajku. Posjetite sva prodajna mjesta Eventima ili web stranicu Eventim.hr kako biste osigurali svoja mjesta na vrijeme.

Piše: Showbuzz

Related Article