Nakon dugogodišnje pauze, legendarni britanski post-punk bend The Sisters of Mercy konačno se vraća u Zagreb. Koncert će se održati u Tvornici Kulture u petak, 28. lipnja 2019. godine. Ovo je izuzetna prilika za sve ljubitelje njihovog jedinstvenog gothic rock zvuka da uživo dožive njihove prepoznatljive pjesme. The Sisters of Mercy su postali poznati po svojim nezaboravnim hitovima kao što su “This Corrosion”, “Dominion” i “Lucretia”. Ovaj koncert će biti veliki povratak benda na glazbenu scenu i ne smijete ga propustiti.

Bend The Sisters of Mercy osnovan je 1980. godine u Leedsu i od tada su ostavili dubok trag u glazbenom svijetu. Njihov jedinstveni zvuk i karizmatični frontmen Andrew Eldritch bili su ključni faktori za njihovu popularnost i utjecaj na mnoge druge glazbenike. Svoju karijeru su obogatili brojnim albumima i hit singlovima, a njihov najpoznatiji album “Floodland” iz 1987. godine smatra se remek-djelom rock’n’rolla.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti putem sustava Entrio. Ovo je jedinstvena prilika da uživate u nastupu jednog od najutjecajnijih bendova prošlog stoljeća. Osigurajte svoje mjesto i budite dio spektakularnog povratka benda The Sisters of Mercy u Zagreb. Vidimo se na koncertu!

Izvor: Showbuzz

Related Article